Stränder Barbados 

Var hittar man Barbados stränder?

Var hittar man Barbados's bästa stränder?

Om du någon gång har drömt om att ligga på en vit sandstrand i ett tropiskt paradis, med blått vatten som sträcker ut sig flera mig framför dig, då har du drömt om Barbados. Det finns bokstavligt talat för många stränder på Barbados för att ge alla namn. Hela ön är kantad med härlig vit sand, mestadels tillräckligt mjuk för att du ska kunna gå barfota eller till och med ligga ner på den. Följande är bara några få höjdpunkter bland de många fantastiska stränderna på Barbados.

För dem som är intresserade av simning och avkoppling erbjuder sydkusten och västkusten den bästa chansen att hitta tyst avkopplande vatten, eftersom de här delarna av Barbados lugnas av Karibiska Havet. En sådan strand är Accra Beach, en lång sträcka med vit sand som är mycket populär bland simmare och solbadare. Eftersom Accra Beach ligger mycket nära Bridgetown är den mycket lätt att nå. Sandy Lane Beach, är kanske den mest välkända stranden på ön på grund av sin halvmåneformade bukt. Detta är också den mest populära stranden på Barbados bland dem som vill spana efter kändisar.

Längs öns nordkust och östkust blir vattnet tuffare, eftersom den här delen av kustlinjen öppnar upp sig direkt ut i den stora och djupa Atlanten. Stränderna här tenderar att vara stenigare och mer oländiga, och dessutom populärare bland surfare eftersom vågarna är större. Särskilt populär bland surfare är Soup Bowl, som ligger längs en tämligen övergiven sträcka längs den nordöstra kusten.