Hotell Barbados

Hitta inspiration till Hotell i Barbados

Hotell Barbados; oavsett om du reser med låg budget eller om du är en lyxresenär så finns det gott om hotell att välja på i Barbados att välja på.

Sök Hotell Barbados

 

Little Arches Hotel

Enterprise Beach Rd., Christ Church; +1 (246) 420-4689;
Detta butikshotell erbjuder mycket mer i bekvämligheter än det typiska butikshotellet, men är fortfarande ett trevligt alternativ till den enorma mega-resort som ligger i närheten längs många av Barbados stränder. Med sin spanska medelhavsstil, inklusive palmer och lövverk, vackra balkonger och fräscha färger är Little Arches det perfekta butikshotellet. Som kontrast erbjuder de också ett café och spa, möjligheter till segling, biluthyrning och det ett av de hotell som ligger närmast Barbados Golf Club. En lyxig havssvit kostar cirka 1 270 SEK under högsäsong, medan billigare alternativ finns från 700 SEK för ett standardrum under lågsäsong.

Beach View

Paynes Bay, St. James; +1 (246) 432-2300;
Beach Viww är ett inte-för-stort-men-ändå-inte-för-litet hotell med en klassisk ö-känsla, som överblickar Paynes Bay. Rummen här är prydda med rottingmöbler och vita sänglinnen och det finns gott om däckutrymme som överblickar swimmingpoolen och den vita sandstranden och det turkosa vattnet där bakom. Allt boende här inkluderar självservering, men det finns ett litet café i lobbyn och hotellet kommer också att se till att du får rummet fyllt med matvaror. Rum finns från 1 290 SEK med utsikt över trädgården och ända upp till 3 400 SEK för en lägenhetssvit med tre sovrum.

Sugar Cane Club Hotel & Spa

Maynards, St. Peter; +1 (246) 422-5026;
Denna trevliga medelklassresort visar upp bungalows i medelhavsstil med röd keramik på taken som omger en rad swimmingpoolar på den centrala gårdsplanen. Denna stora egendom visar upp gott om bekvämligeher, däribland en squashbana, gym, konstgalledri, spa och två barer, samt en restaurang. Det här är ett hotell med alla typer av rum, från ett standardrum med ett sovrum och utsikt över trädgården, som kostar runt 1 840 SEK under högsäsong, till en mycket stor takvåningssvit för 3 050 SEK.

Southern Surf Beach Apartments

Rockley Beach, Christ Church; +1 (246) 435-6672;
Det bästa med detta enkla hotell i kolonialstil är dess läge mitt emot den vita sanden på Rockley Beach. Alla rum här är som små lägenheter som nyligen har renoverats och har luftkonditionering med ett litet pentry. Egendomen har en välskött trädgård och en swimmingpool och det här är perfekt för dem som har en budget att hålla sig till som vill bo vid stranden. Rummen här toppas av de lyxiga studiolägenheterna som kostar 1 100 SEK.

Maraval Guesthouse

3rd Avenue, Worthing; +1 (246) 435-7437;
För dem som reser med en budget, kan du definitivt hitta sämre än det enkla men rena Maraval Guesthouse i Bridgetown, som erbjuder sex sovrum i ett hus. Rummen är tillgängliga individuellt, eller så kan hela huset bokas så att en stor grupp kan dela på det. Det finns fem badrum i huset och ett stort gästkök. Priset för ett deltat dubbelrum börjar på 275 SEK per dag.