Golf BarbadosHitta Golfbanor i Barbados

Alla golfbanor på Barbados ligger på sydvästra sidan av ön, där utsikten tenderar att vara vacker och vädret och vattnet är lugnare. Många ligger i eller nära de stora, lyxiga resorterna i detta område och de flesta ligger nära öns största stad, Bridgetown, vilket erbjuder bekvämligheten från ett metropolitiskt område med skönheten från en avskild golfplats.

Barbados Golf Club

Durants, Christ Church 17090; +1 (246) 428-8463; www.barbadosgolfclub.com
Denna PGA-sanktionerade golfklubb har anordnat en seniorturnering, samt Barbados Open vid flera tillfällen. Barbados Golf Club har en 18-hålsbana i linksstil som presenterar mjuka kullar och breda fairways och erbjuder en traditionell golfrunda som även fylls av utmaningar, däribland två sjöar (en med ett gränsande hål) och en uppsättning korallbunkrar. Denna bana renoverades under år 2000 och nu finns det ett modernt klubbhus med en bar, restaurang och golfshop.

Sandy Lane

Sandy Lane, St. James 24024; +1 (246) 444-2000; www.sandylane.com/golf
Sandy Lane ligger längs den natursköna västkusten och det är en institution på Barbados som resort, hotell och spa. Med tre golfbanor och en drivingrange att välja på, har golfare 45 hål att ägna sig åt vid denna häpnadsväckande resort. Green Monkey är en elitbana med 18 hål, par 72, som överblickar ett stenigt kalkstensbrott, medan Country Club-banan, också den med 18 hål, är mindre svår och mer grönskande, med gott om vyer över den blåa oceanen från många av hålen. En tredje bana, Old Nine, är en lugn 9-hålsbana, par 36 som man kan spela om man vill gå en kort runda.

Royal Westmoreland

St. James, West Coast; +1 (246) 419-0394; www.royalwestmoreland.com
En stilren bana som håller till på flera hektar vid en lyxresort. Banan som är par 72, designades av Robert Trent Jones, Jr. och den erbjuder havsutsikt från varje green. Nästan lika imponerande som det inponerande, vittvättade klubbhuset som är byggt i traditionell kolonialstil.

Rockley Golf & Country Club

Rockley, Christ Church 15121; +1 (246) 435-7873; www.rockleygolfclub.com
Denna utmanande 9-hålsbana, som är en favorit bland många lokalinvånare, är bra för både nybörjare och erfarna golfare, med alternativa tees för hålen och ett par på 70. Att spela golf här handlar helt och hållet om golf, men det erbjuder ändå en del vackra vyer över området runt omkring.