Biluthyrning Barbados

Prisjämförelse av biluthyrning i Barbados
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Barbados för din semester

Sök biluthyrning Barbados

 

Information om biluthyrning

Bilhyrning är ganska vanligt bland turister på Barbados eftersom ön visserligen har ett utbrett system med lokalbussar, men de är ofta långsamma och bil är ibland det enda sättet att ta sig fram till de mer avlägsna (och vackra) områdena på ön. Det finns gott om biluthyrningsföretag på Barbados, från lokala företag till internationella företag som National.

Det viktigaste att komma ihåg när man funderar på att hyra bil är att alla förare, oavsett nationalitet, måste skaffa ett lokalt körtillstånd. I allmänhet kommer biluthyrningsföretagen att hjälpa dig med detta för runt 370 SEK för ett tillstånd som gäller under 1 år. Se till att ta med körkortet hemifrån eller ett internationell körtillstånd för att säkerställa att du får en licens på Barbados.

Även om vägarna på Barbados tenderar att vara säkrare än på många av de andra karibiska öarna, så är de fortfarande trånga och förarna tenderar att köra för fort, så när du kör på Barbados är det viktigt att du håller ögonen öppna och kör defensivt hela tiden. Precis som i Storbritannien kör man på vänster sida med ratten på höger sida.

Även om många typer av hyrfordon finns tillgängliga på Barbados, från jeppar till lyxiga sedanbilar, är den mest hyrda bilen en mini-moke, vilket är en gammaldags version av den brittiska minicoopern. Den här lilla bilen är både söt och praktisk att köra längs de trånga gatorna på Barbados.